Abdijmuseum Ter Duinen in Koksijde bestaat dit jaar 20 jaar. En dat willen ze vieren met Getest op kinderen. Daarvoor gaan we op zoek naar 2...

Proefkonijn gezocht: Bezoek met je gezin Abdijmuseum Ter Duinen

Abdijmuseum Ter Duinen in Koksijde bestaat dit jaar 20 jaar. En dat willen ze vieren met Getest op kinderen. Daarvoor gaan we op zoek naar 2 gezinnen die terug de tijd in willen. #publiciteit

Abdijmuseum Ter Duinen telt heel wat foto’s en verhalen over de collectie en het wetenschappelijk onderzoek dat leidde tot nieuwe inzichten. Maar ook de verschillende tentoonstellingen en andere evenementen passeren de revue. Een mooie samenvatting en tegelijkertijd de afronding van een mooi traject sinds 2003. Want in 2024 volgt er een nieuw hoofdstuk: een uitbreiding van de museale werking op Ten Bogaerde!Hoeveel skeletten werden er tot nu toe al opgegraven op de abdijsite? Hoezo heeft het Abdijmuseum één van de grootste collecties middeleeuws vlakglas in Europa? Welke aanwinsten voor de collectie verwierf het Abdijmuseum de afgelopen 20 jaar? Hoe waarheidsgetrouw zijn de Virtual Reality beleving en de LEGO® maquette die je kan ontdekken in het museum? Wat is hét mooiste collectiestuk volgens een bevraging bij ons publiek? Je ontdekt de antwoorden op die vragen in het museum!

In 2017 bezochten we Abdijmuseum Ter Duinen al een keer. Dat verslag kan je hier terugvinden. En wanneer ik het zo bekijk... wil ik gerust even terug de tijd in. Wat groeien kinderen snel!

Getest op kinderen zkt 2 gezinnen die het Abdijmuseum willen bezoeken. Stel je snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je namen, leeftijden en vertel naar welk tijdperk jij zou terugkeren, moest je kunnen! Reageren kan tot en met dinsdag 22 augustus.

#publiciteit

 

 

Meer weten?

https://www.tenduinen.be