Mattel, Inc. kondigde een uitbreiding aan van de Barbie™ the Movie productcollectie, geïnspireerd op de BARBIE™ film die is gemaakt in samen...

Skaten met Barbie™

Mattel, Inc. kondigde een uitbreiding aan van de Barbie™ the Movie productcollectie, geïnspireerd op de BARBIE™ film die is gemaakt in samenwerking met Warner Bros. Pictures. Barbie™ the Movie, die nu in de bioscoop draait, heeft niet alleen de harten van het wereldwijde publiek veroverd, maar heeft ook meerdere box office records verbroken. De film heeft wereldwijd meer dan 1 miljard dollar opgebracht en Greta Gerwig heeft geschiedenis geschreven als de eerste vrouw die deze mijlpaal als soloregisseur heeft bereikt.

 

De collectie bevat nog een nieuwe look gedragen door de iconische Barbie en Ken personages uit de film. "We vinden het geweldig om te zien hoeveel liefde en enthousiasme Barbie the Movie al heeft losgemaakt bij fans", zegt Lisa McKnight, Executive Vice President en Chief Brand Officer, Mattel. "Met de nieuwste edities van de collectie bieden we fans nog meer manieren om zich onder te dompelen in Barbie Land en de personages en verhalen te vieren die ze op het scherm zien. Barbie blijft het culturele evenement van de zomer en terwijl we Mattels weg voorwaarts uitstippelen, zal ze blijven dienen als een icoon van empowerment en inspiratie voor de komende generaties."De nieuwe Barbie™ the Movie collectie omvat:
* Barbie The Movie Ken Doll in Inline Skating Outfit: draagt een retro-geïnspireerd mouwloos jack, een sportshort en bijpassend vizier, waarmee de iconische skatelook uit de speelfilm wordt nagebootst. 

* Barbie The Movie Doll in Inline Skating Outfit: heeft een neon balletpakje, elektrisch roze biker shorts met een bijpassend vizier en neon groene skate gear, geïnspireerd op de iconische skatelook gedragen door Margot Robbie als Barbie in de film.