Eerder deze week werd in Technopolis de nieuwe expo ON/OFF onthuld. Getest op kinderen zal deze gloednieuwe expo over technologie tijdens d...

Proefkonijn gezocht: Dagje Technopolis in Krokusvakantie

Eerder deze week werd in Technopolis de nieuwe expo ON/OFF onthuld. Getest op kinderen zal deze gloednieuwe expo over technologie tijdens de Krokusvakantie uittesten. Wil jij dat voor ons doen?


Van artificiële intelligentie en virtual reality tot eyetracking en motion capture: ON/OFF bevat een hele galerij aan (nieuwe) technologieën die wachten om uitgetest te worden.  

Een primeur? Echt wel! In ON/OFF worden technologieën op een heel speelse manier tot leven gewekt door ze tegen een klassiek decor te plaatsen. Daarnaast is ON/OFF de eerste expo in Technopolis die helemaal in het teken van technologie staat.

 

Getest op kinderen zkt een gezin met kinderen vanaf 8 jaar om deze expo in de Krokusvakantie uit te testen. Stel je gezin snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons waarom jouw gezin graag naar Technopolis wil! Reageren kan tot en met morgen 9 februari.


#publiciteit

 

 

Meer weten?

https://www.technopolis.be/nl/bezoekers/