Ben je nog op zoek naar een leuke familie-uitstap tijdens de krokusvakantie? Jeugdfilmfestival Antwerpen is er weer! Voor kinderen en jonger...

Het is weer tijd voor het Jeugdfilmfestival!

Ben je nog op zoek naar een leuke familie-uitstap tijdens de krokusvakantie? Jeugdfilmfestival Antwerpen is er weer! Voor kinderen en jongeren van 1,5 tot 18 jaar. In Antwerpen, Gent, Brugge, Kortrijk, Leuven, Hamme en Roeselare. Van 10 tot en met 18 februari 2024.


Films in alle steden
Ontdek films voor iedereen tussen 1,5 en 18 jaar. Van een gezellige peutercinema tot grensverleggende films geprogrammeerd door jongeren! Op het festival ontdek je hiernaast heel wat films in primeur. Én vaak meteen ook in aanwezigheid van de filmmaker, acteurs, of andere specialisten.

Bekijk hier het volledig filmaanbod.


Workshops in Antwerpen, Brugge, Gent, Roeselare
Wat denk je ervan om zelf een film, game of podcast (met audiocollectief SCHIK) te maken tijdens de krokusvakantie op Jeugdfilmfestival Antwerpen? Het kan allemaal tijdens één van de verschillende workshops, voor verschillende leeftijden tussen 4 en 12 jaar.
Zoek hier een workshop die bij jou past.

XL-Medialab in het Zuiderpershuis - Antwerpen

Dansen met lasers, ingebeelde vriendjes leven inblazen of op een skateboard door cyberspace knallen? Beleef deze (en meer!) nieuwe games in de coolste digitale speeltuin van het land. De vetste verhalen creëer je samen. In het XL-Medialab ontdek je de leukste, nieuwste en zotste games. Uren spelplezier met vrienden, familie of andere bezoekers!


Peutercinema in het Zuiderpershuis - Antwerpen
Beleef een onvergetelijke eerste bioscoopervaring in onze speciaal uitgeruste peutercinema!
🧸 Knusse kussens en aangepast geluid/verlichting
🧸 Toegang tot het mini-medialab, een digitale speeltuin op maat van peuters en kleuters
🧸 Én keuze uit drie prachtfilms: Kijk eens omhoog, Over koeien en andere dieren & Beestige boelMeer weten?

https://www.jeugdfilmfestivalantwerpen.be