Voorbije zaterdag trapte het Domein van de Grotten van Han het nieuwe seizoen af. Tot en met 10 maart zal het elke dag geopend zijn. Binnenk...

Carnaval der Dieren!

Voorbije zaterdag trapte het Domein van de Grotten van Han het nieuwe seizoen af. Tot en met 10 maart zal het elke dag geopend zijn. Binnenkort staat het Carnaval der Dieren op het programma, van 16 tot 18 februari en van 1 tot 3 maart. Twee feestelijke weekends lang amusement gegarandeerd voor klein en groot dus!


Kom genieten van kleurrijke taferelen tijdens het Carnaval der Dieren!

De betoverende en feestelijke ambiance van Carnaval vind je op de weide aan het onthaal van 16 tot 18 februari en van 1 tot 3 maart. Versiering, muzikale en kunstzinnige animatie, verklede figuren, ... Carnavalpret alom! Grimeurs schminken met plezier de gezichten van de kleintjes. En er is een atelier waar je kinderen hun eigen masker kunnen maken. Met een ticket voor de Grotten en/of het Wildpark geniet het hele gezin gratis van deze vrolijke festiviteiten!

Kom de winterse natuurpracht bewonderen
Het Domein is geopend van 10 februari tot en met 10 maart, om bezoekers de kans te geven om de wondermooie natuur ook in de winter te bewonderen. Het is dé kans om de machtige, wilde Lesse te zien en om van het microklimaat te profiteren in de Grotten van Han.
 
Die grotten boordevol geologische schatten bezoek je immers in een aangename temperatuur in elk seizoen. Verken daarnaast ook het Wildpark, het grootste dierenpark van België, waar maar liefst 650 dieren leven: bruine beren, wolven, lynxen, herten, bizons, ooievaars, oehoes...

 

 

Meer weten?
https://grotte-de-han.be/nl