We vertelden gisteren over de interactieve wereldbol van Clementoni. Is dit nog te ambitieus voor jou kinderen? Zijn jouw kinderen jonger da...

Voor de kleinste globetrotters

We vertelden gisteren over de interactieve wereldbol van Clementoni. Is dit nog te ambitieus voor jou kinderen? Zijn jouw kinderen jonger dan 7? Ook dan kunnen ze de wereld ontdekken, op hun niveau. Dat kan met 'Mijn Eerste Wereldbol' (Winnaar juryaward Speelgoed van het Jaar NL  - Categorie Duurzaam).

 

Met 'Mijn Eerste Wereldbol' stapt jouw kindje de opwindende wereld van aardrijkskunde binnen. De reis begint wanneer ze de interactieve stukjes van diverse werelddelen en schattige dieren in de grote elektronische wereldbol plaatsen.

Wanneer één van de dieren in de gleuf aan de voet van de bol wordt gestopt, opent zich een wereld vol boeiende verhalen over hun geliefde dierenvriendjes.

Daarnaast verschijnen ook spannende quizzen, waarbij je de juiste plek op de wereldbol moet vinden om de vragen te beantwoorden.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de doos nog een extra dimensie van plezier: een interactief bordspel! Hierin bundel je krachten en maak je een reis rond de wereld door quizvragen op te lossen – maar wees alert, want er dreigt een storm! 🫢

Laat jouw kleine globetrotter op een leuke en educatieve manier kennis maken met onze wereld met 'Mijn Eerste Wereldbol' van Clementoni.Meer weten?

https://nl.clementoni.com/