Bigben Interactive heeft een spannende collectie wandklokken van ERT Group gelanceerd, geïnspireerd door enkele van de meest geliefde popcul...

Nooit meer te laat!

Bigben Interactive heeft een spannende collectie wandklokken van ERT Group gelanceerd, geïnspireerd door enkele van de meest geliefde popcultuuriconen, waaronder Spider-Man, Harry Potter en Batman. Deze klokken brengen een vleugje magie en avontuur in je interieur.

 

Voor de fervente fans van Marvel, Harry Potter, DC Comics en andere iconische pophelden, zijn deze wandklokken niet alleen decoratieve stukken, maar ware must-haves. Ze brengen de magie van deze geliefde franchises rechtstreeks in je dagelijkse leven. Of je nu een superheldenfanaat bent, een tovenaarsleerling in opleiding, of een fan van de Dark Knight; met deze wandklokken laat je je favoriete personages en iconische symbolen tot leven komen in het comfort van je eigen thuis of kamer.


De wandklokken zijn vervaardigd tot producten van premium kwaliteit, met precisie ontwikkelde ultradunne randen van slechts 3 mm en een robuust mechanisme. Daarnaast zijn deze producten grondig getest, om steeds aan de hoogste normen te voldoen. Om de levensduur en kwaliteit van de klok te waarborgen, is het oppervlak voorzien van een krasbestendige, reflecterende glascoating. Deze coating beschermt niet alleen tegen krassen, maar behoudt ook de helderheid van de graphics, zelfs na jarenlang gebruik.

 

De klokken zijn voorzien van indrukwekkend gedetailleerde graphics. Het speciale hoogglans oppervlak van de wijzerplaat zorgt voor levendige kleuren en een perfecte weergave van zelfs de kleinste details. Bovendien zorgt de duurzame bevestiging van de afbeelding ervoor dat de klok lang meegaat zonder kleur en scherpte te verliezen. Deze graphics brengen zonder aarzelen een vleugje magie in je huis en laten je favoriete popcultuuriconen in stijl tot leven komen!De wandklok is uitgerust met een stil quartz uurwerk en werkt op AA-batterijen, waardoor hij geen tikkende geluiden maakt en lang meegaat op één batterij. Deze fluisterstille werking zorgt ervoor dat je kunt genieten van de rust in je huis, zonder afgeleid te worden door het geluid van de tijd die voorbijgaat. Hét pronkstuk voor een sfeervolle kamer. Daarnaast voegen de elegante, gelakte metalen wijzers een vleugje stijl toe aan het geheel. Dit alles maakt dit product van topkwaliteit!

 

De verkoopadviesprijs bedraagt € 24,99.