Vergeet Amber Broos en Dimitri Vegas - jouw kids worden de sterren op de muzikale podia van Dickie Toys! Waar zijn die handjes? Dit najaar b...

De ultieme muzikale speelgoedbeleving!

Vergeet Amber Broos en Dimitri Vegas - jouw kids worden de sterren op de muzikale podia van Dickie Toys! Waar zijn die handjes? Dit najaar brengt Dickie Toys twee sensationele toevoegingen aan de Streets' n Beatz collectie op de markt: de veelzijdige Beat Hero-auto en de betoverende Mercedes-Benz Beat Spinner! Deze muzikale speelgoedcreaties nemen kids mee op een ongekende reis vol beats, moves en grooves. 

 

Beat Hero - De ultieme muzikale speelgoedbeleving!
Betreed de wereld van beats en good vibes met de Dickie Toys Beat Hero! Deze magische creatie is niet zomaar een auto - het heeft alle eigenschappen van een DJ-draaitafel, een stereo-installatie en een game-auto, allemaal in één! Met 22 geluiden en 3 muziekstijlen om uit te kiezen, kunnen kinderen hun eigen muziekcreatie maken, opnemen en zelfs een geheugenspel spelen. De Beat Hero-auto is niet alleen een auditieve sensatie; het is ook een visueel spektakel met een lichtshow die synchroon loopt met de muziek. Tomorrowland op wieltjes! Je kleine muziekfan wordt helemaal klaargestoomd voor een toekomstige DJ-carrière tijdens een muzikale reis die de verbeelding prikkelt. Laat het feest beginnen met Dickie Toys en de Beat Hero-auto!

 
Streets 'n Beatz - Beat Hero
Beat Spinner - Dans, muziek en actie!
Stap binnen in de funky wereld van Streets ‘n Beatz met de Dickie Toys Mercedes-Benz Beat Spinner! Deze gemotoriseerde dansende auto is veel meer dan alleen een voertuig - het is een rijdend feestje! Met zijn "Bump & Go"-modus beweegt hij vooruit en verandert van richting als hij obstakels tegenkomt, waarna hij begint te dansen op volle snelheid. Met een druk op de knop komt de Beat Spinner tot leven en speelt hij elektronische muziek, terwijl hij straalt met kleurveranderende LED's. Dit officiële Mercedes-Benz voertuig is robuust, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en klaar om te rollen met de meegeleverde batterijen. Betover de kleinste fans met de magic beats en lichtshow van de Beat Spinner en geef ze het ultieme cadeau dat hun zintuigen prikkelt en hun verbeelding op hol laat slaan.

De Beat Spinner is verkrijgbaar in drie verschillende modellen, elk met hun eigen unieke muziekstijl en betoverende lichtshow.