Ontketen een wereld van opwinding met de nieuwste Wetenschap & Spel sets van Clementoni! Drie verschillende onderzoeken nemen je mee doo...

WETENSCHAPPERS OPGELET!

Ontketen een wereld van opwinding met de nieuwste Wetenschap & Spel sets van Clementoni! Drie verschillende onderzoeken nemen je mee doorheen de wondere wereld van de wetenschap. Activeer vulkanen, ontdek hoe het menselijk lichaam werkt en creƫer je eigen chemische reacties.

 

Van top tot teen
Leer spelenderwijs de anatomie van het menselijk lichaam begrijpen. Zet het skelet en de organen in elkaar, reconstrueer je gebit of ontdek hoe je zintuigen werken. Wil je nog meer te weten komen over het menselijk lichaam? Met behulp van de gratis bijbehorende app en de QR-codes in de kit, ontdek je prachtige 3D-modellen en speel je interactieve spellen en quizzen. Super anatomie is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 

Van H2O tot CO2
Voer je liever enkele experimenten uit? Dan heeft Clementoni ook iets voor jou! De Super Scheikunde doos brengt de innerlijke Marie Curie in jouw kleine wetenschapper naar boven. Voer steeds moeilijkere experimenten uit met de meest verrassende resultaten. De Super Scheikundeset komt standaard met veiligheidsbril, handschoenen, petrischaal, reageerbuizen... Kortom alles om je eigen woonkamer om te bouwen tot een groot laboratorium. Super scheikunde is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.


 

Van de prehistorie tot nu
Reis door de tijd en herbeleef de evolutie van de aarde in honderdduizenden jaren. In 'De geschiedenis van het leven op aarde' kun je verschillende experimenten en activiteiten uitproberen. Dankzij de informatieve 360° video’s en virtuele tours stap je zo de veranderende wereld in. De geschiedenis van het leven op aarde werd in Nederland uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar! De geschiedenis van het leven op aarde is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.


 

 

Meer weten?

https://nl.clementoni.com/