Goed nieuws: het Domein van de Grotten van Han verwelkomt sinds gisteren en tijdens de hele krokusvakantie weer bezoekers. Tijdens het weeke...

Klaar voor het nieuwe seizoen

Goed nieuws: het Domein van de Grotten van Han verwelkomt sinds gisteren en tijdens de hele krokusvakantie weer bezoekers. Tijdens het weekend van 25 en 26 februari geniet je van verschillende carnavalsactiviteiten op het domein. Ideaal voor wie nog een uitje in de
krokusvakantie zoekt.

 

Op 25 en 26 februari wordt het Domein van de Grotten van Han omgetoverd tot een kleurrijk en feestelijk paradijs tijdens het Carnaval der Dieren. Gekke dieren wandelen er rond en doen klein en groot lachen tijdens verschillende verrassende acts. Grimeurs schminken er met plezier de gezichten van de kleintjes en er is een atelier waar kinderen hun eigen masker kunnen maken. Plezier gegarandeerd!

 


 
Het Domein van de Grotten van Han is niet enkel in de zomermaanden een ideale uitstap.
Vanaf 18 februari ben je welkom om de winterse schoonheid van de natuur te bewonderen. De Lesse, die dwars door de grotten en het wildpark stroomt, wordt wilder tijdens de wintermaanden. Zowel onder- als bovengronds geniet je van de kracht van de natuur.

Daarnaast ontwaken de dieren van het wildpark stilaan uit hun winterslaap. Met meer dan 650
dieren in het wildpark, is er meer dan genoeg te zien. Zo spot je er de ‘Big Five’ van Europa: de bruine beer, de wolf, de veelvraat, de Europese bizon en de lynx. Wie wil, ontdekt het wildpark te voet, anders is er ook een safari-car die je rondrijdt doorheen het domein. Uiteraard gaat ook de Grot terug open! De 1.600 meter lange toeristische route neemt bezoekers mee naar het hart van een fascinerende en sprankelende ondergrondse wereld. Een natuurlijk spektakel van pure schoonheid met als extra bonus het oogverblindende geluid- & lichtspektakel Origin dat zich 110 meter onder de grond afspeelt.

 


Het Domein van de Grotten van Han is gedurende de hele krokusvakantie geopend. Daarna is het Domein open op dinsdag, vrijdag en alle weekends van maart.


 

Meer weten?

https://grotte-de-han.be/nl