Krokusvakantie? Dat betekent maar één ding: JEF festival! Hét leukste festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment is dit jaar aan zij...

Krokusvakantie = JEF festival!

Krokusvakantie? Dat betekent maar één ding: JEF festival! Hét leukste festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment is dit jaar aan zijn 35ste editie toe! Proef tot 26 februari van de unieke festivalsfeer in jouw buurt, met Antwerpen als bruisend festivalcentrum. 


Wat valt er te beleven tijdens JEF festival? HEEL VEEL FILM natuurlijk: premières, gasten en belevingsvertoningen! Maar er is ook MEER DAN FILM: een XL-medialab, virtual reality cinema, coole workshops, een theaterervaring vol special effects en meer. Gebruik de filter 'Meer dan film' om in dat programma te duiken.

 

Wist je dat je JEF festival naast Antwerpen ook vindt in Brugge, Gent, Kortrijk, Leuven, Roeselare en Hamme? Ga naar het programma voor alle locaties en vertoningen.


Een film die wij je zeker en vast kunnen aanraden is de film Titina, een echt pareltje voor jong én oud. Deze film heeft echt alles: een waargebeurd intrigerend verhaal, mooie tekening, échte beelden, een knap en ontroerend verhaal, spanning én emotie. Titina (6+) neemt je mee naar de waargebeurde avonturen van de gelijknamige foxterriër, die in de jaren 1920 beroemd werd toen ze de Italiaanse luchtvaartingenieur Umberto Nobile en de Noorse ontdekkingsreiziger Roald Amundsen vergezelde op een luchtexpeditie naar de Noordpool.

 Titina is te zien op meerdere festivallocaties tijdens de krokusvakantie. Distributeur Lumière brengt de film pas uit in de bioscopen op 1 maart. Dus wees er als de kippen bij met JEF festival.


Klik hier voor het volledige programma van JEF festival en reserveer je plekje. Het belooft écht weer de moeite te worden.