2023 wordt een bijzonder jaar voor K3. De immens populaire groep bestaat dan exact 25 jaar. Sinds de release van de hit Heyah Mama, toen nog...

25 jaar K3

2023 wordt een bijzonder jaar voor K3. De immens populaire groep bestaat dan exact 25 jaar. Sinds de release van de hit Heyah Mama, toen nog met Karen, Kristel en Kathleen, is K3 uitgegroeid tot een succesvol trio dat blijft doen waar ze goed in is: mensen gelukkig maken met blije en pakkende liedjes. Om het zilveren jubileum te vieren, vinden er de komende maanden verschillende feestelijkheden plaats.

 

Sinds de start in 1998 blijft K3 het ene succes aan het andere rijgen. Alles wat ze uitbrengen, films, series, videoclips en hun liedjes, scoren zowel in Vlaanderen als in Nederland bij het grote publiek. Vandaag is de band niet meer weg te denken uit het muzieklandschap. Behalve dat de nummers die ze zingen vrolijk zijn, raken ze ook belangrijke maatschappelijke thema’s: zoals inclusiviteit, vriendschap, verdriet, acceptatie, en (zelf)liefde. Serieuze onderwerpen die K3 nooit uit de weg zal gaan. Daarmee vindt K3 vandaag en de voorbije 25 jaar aansluiting bij een heel grote groep van jonge én minder jonge fans. Ondertussen zijn er fans van het eerste uur die nu met hun kinderen samen dansen op dezelfde liedjes.
 
Dat de groep nog steeds populair is bij alle leeftijden mag blijken uit het feit dat de tickets voor het concert ‘K3, Live Late Night’ deze zomer op 21 juli in de Pop-Up Arena in no time de deur uit vlogen. K3 voegt daarom nog een extra avondconcert toe op zaterdag 12 augustus. Twintigers, dertigers en iedereen die nog een keer wil losgaan op de muziek van K3, wordt verwacht. Hanne, Marthe en Julia brengen er samen met hun live band een avondvullende show speciaal voor hun oudere fans.
 
Hanne:
 “K3 bestaat dit jaar 25 jaar en wij zijn van plan om daar een spetterend feestje van te maken!

Marthe:
Deze zomer geven we in de Pop-Up Arena in Middelkerke ook enkele concerten voor onze iets oudere fans met de show ‘K3, Live Late Night’ en daar kijk ik echt enorm naar uit. Sfeer en ambiance verzekerd!

Julia:
25 jaar is echt een hele poos, dat is namelijk ouder dan ikzelf. K3 is er altijd geweest in mijn leven en dat gaat hopelijk ook nog lang zo blijven!

Het 25-jarig feestje van K3 zal dit jaar gevierd worden met bijzondere lanceringen. Op zowel cd, dvd als twee vinyls verschijnt in het voorjaar “Best of 25 jaar K3”. Welke nummers er op de vinyls staan, kunnen fans vanaf 10 februari op het K3 YouTube kanaal ontdekken. Op ditzelfde kanaal verschijnt vanaf die datum twaalf weken lang, op vrijdagavond, een nieuwe video online. In deze video’s zullen Marthe en Julia de songs op ludieke wijze onthullen en blikken zij samen terug op 25 jaar K3. Daarnaast wordt er op 30 april in de dansstudio van K3, bij Studio 100 in Schelle, een dansdag georganiseerd waar fans onder leiding van een dansleraar de K3 dansjes zelf onder de knie kunnen krijgen.

 

 

Meer weten?

www.25jaarK3.com