Wij zetten CIL-LOU, hét eerste Belgische haarverzorgingsmerk voor kinderen, graag extra in de kijker. En hoe doen we dat beter dan met een t...

Proefkonijn gezocht: haartjes wassen en waxen met CIL-LOU

Wij zetten CIL-LOU, hét eerste Belgische haarverzorgingsmerk voor kinderen, graag extra in de kijker. En hoe doen we dat beter dan met een test van de high-quality verzorgingsproducten specifiek ontwikkeld voor kids? #publiciteit

CIL-LOU is 100% Belgisch en werd opgericht door Gaëlle en Thomas. Zij zijn dol op creatieve ideeën, hair care en hun kinderen Louis, Loulou en Cilou. Ja, dit is dé Cilou naar wie ze hun verzorgingslijn vernoemden: een stoere meid met pit, net zoals hun merk. In deze blog lees je meer over CIL-LOU.

 

Een nieuw Belgisch haarverzorgingsmerk, én het eerste Belgische dan nog, dat vraagt om getest te worden!! We laten graag volgende zaken uittesten:

* OCTO - Kids shampoo: deze shampoo prikt niet in de ogen en verbetert de doorkambaarheid. Octo is best te omschrijven als een echte waterrat. Hij is nergens bang voor en amuseert zich liefst samen met iedereen. Later wil hij ontdekkingsreiziger of brandweerman worden en die scenario's speelt hij maar al te graag na onder de douche.

 


 

* WACO - Kids wax: een wax met enkel natuurlijke ingrediënten, extra lief voor haar en huid. Waco is een enorme grapjas en doet graag lekker zot. De meisjes entertainen doet hij niet alleen met zijn gekke moppen en leuke verhalen. Speciaal voor hen gebruikt hij ook de hulp van de kids wax om zijn wilde haren te temmen, knipoog. 

 


 

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat zijn/haar haartjes wil wassen én waxen. Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en vertel wie je favoriete stripheld is! Reageren kan tot en met dinsdag 27 december.Meer weten?

https://cil-lou.be/nl/cil-lous/

#publiciteit