De feestdagen staan nu écht voor de deur. En je vond nog niet voor iedereen hét geschikte geschenk. Stop met zoeken! Wij hebben dé ultieme t...

Hét ideale geschenk: een heel jaar lang plezier

De feestdagen staan nu écht voor de deur. En je vond nog niet voor iedereen hét geschikte geschenk. Stop met zoeken! Wij hebben dé ultieme tip. Geef een klein, praktisch en betaalbaar kado waar de ontvanger élke dag van 2023 plezier aan zal beleven. Juist ja, een kalender!

 

De Buurtpolitie scheurkalender 2023
Klaar om 365 dagen lang op stap te gaan met De Buurtpolitie? Trek je politie-uniform aan en help de commissaris en zijn team met het oplossen van de raadsels en spelletjes. De grappige mopjes zorgen voor een vrolijke noot.
Neem hier een kijkje in de kalender.F.C. De Kampioenen scheurkalender 2023
In navolging van het succes van de 2022 editie, zal je ook in 2023 elke dag plezier kunnen beleven met een raadsel, spelletje of mop van je favoriete voetbalploeg. Lach met de fratsen van Markske en de gekke uitspraken van Carmen, los de spelletjes op met Boma en help Doortje om de zoekopdrachten tot een goed einde te brengen. En… vergeet niet te schaterlachen met de vele grappige stripmopjes. Zo wordt ook 2023 plezant!
Neem hier alvast een kijkje in de kalender.

 
Meer weten?

standaarduitgeverij.be/