Wat een donkere dagen... Laat licht, vroeg donker. Iedereen moe. Je blijft graag lekker lang in bed en wordt helemaal gek wanneer de wekker ...

Vrolijk uit je bed!

Wat een donkere dagen... Laat licht, vroeg donker. Iedereen moe. Je blijft graag lekker lang in bed en wordt helemaal gek wanneer de wekker afgaat. Tenzij... die wekker een super schattig ding is! #publiciteit

Bigben heeft 3 nieuwe kinderwekkers met nachtlamp. Je kan kiezen uit Bao de panda, Baxter het konijn of Trevor de kikker. Om ter schattigst! Wij kregen Baxter het konijn over de vloer om uit te testen. Met knaagdierenfans in huis kreeg Baxter een warme welkom én een ereplaats in de slaapkamer: het nachtkastje. 

 

Volgens ons heeft Baxter 4 grote troeven. We overlopen ze:

1) Baxter het konijn is super schattig met de 2 oortjes. Die 2 oortjes maken deze wekker erg makkelijk te bedienen. Trek aan het ene oortje om het lichtje aan te doen en trek aan het andere oortje om het alarm voor de volgende ochtend te activeren. 

 


2) Je kan gewekt worden door 3 verschillende wektonen. En die wektonen kan je op verschillende volumes instellen. 

3) Je weet op élk moment hoe laat het is, want deze wekker heeft ook een digitale klok. De lichtintensiteit ervan kan je makkelijk aanpassen. 

4) De prijs: je betaalt € 34,99 euro voor dit wekker-klok-nachtlampje. 3 in 1! 

 


Als het konijntje 's morgens van zich laat horen, springt ons klein konijntje vrolijk haar bed uit. Deze wekker doet dus helemaal wat een wekker hoort te doen! Wij zijn fan! 

#publiciteit