CIL-LOU is het eerste Belgische haarverzorgingsmerk voor kinderen. Geen loze beloftes, wél high-quality verzorgingsproducten specifiek ontwi...

Wie wil er de haartjes wassen? IKKE!!

CIL-LOU is het eerste Belgische haarverzorgingsmerk voor kinderen. Geen loze beloftes, wél high-quality verzorgingsproducten specifiek ontwikkeld voor kids. Een frisse, glanzende en gezonde hairdo gegarandeerd! JOEPIE!

CIL-LOU is 100% Belgisch en werd opgericht door Gaëlle en Thomas. Zij zijn dol op creatieve ideeën, hair care en hun kinderen Louis, Loulou en Cilou. Ja, dit is dé Cilou naar wie ze hun verzorgingslijn vernoemden: een stoere meid met pit, net zoals hun merk.

Dat Gaëlle en Thomas CIL-LOU hebben opgericht, komt trouwens niet uit het niets. Met meer dan 15 jaar ervaring als kapster en als mama van drie rees bij haar een belangrijke vraag. “Hoe kunnen we van die vervelende wasbeurt van onze kinderen een familiemoment maken dat fun en creatief is?” Ze ging samen met haar man Thomas, ondernemer in hart en nieren, aan de slag et voilà: zo kwam CIL-LOU tot leven!

 


Maar wat is er zo bijzonder aan hun verzorgingsproducten voor kids? Ten eerste werken ze met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen zoals siliconen en parabenen.  Hun producten zijn dus extra lief voor het haar en de hoofdhuid van jouw kids. Daarnaast prikken ze niet in de ogen en verbeteren ze de doorkambaarheid. Super, hé!
Om zo duurzaam mogelijk te ondernemen, worden de producten lokaal ontwikkeld en dit in Eeklo. Voor de productie werken ze samen met een partner in Nederland die net zoveel belang hecht aan ecologisch produceren als zij, ideaal toch? Momenteel beschikken ze al over vijf verschillende shampoos, een kids wax, een leave-in spray en 2 heerlijke parfums.
 

Verhalen vertellen is super belangrijk in het leven van jouw kids, right? Het is leuk, stimuleert hun verbeeldingskracht én helpt om wat gaande is in de wereld beter te begrijpen. Bij CIL-LOU willen ze jou en je kinderen op weg helpen bij het verzinnen van gekke verhalen die wassen extra leuk maken. Super cool!

Dankzij de felle kleuren en heerlijke geuren van CIL-LOU wanen jouw kids zich telkens weer in een andere droomwereld vol zotte verhalen. Knalrode shampoo op je hoofd? Daar verzin je een bloody horrorverhaal bij! Groene shampoo? Yakkes, slijm! En wat valt er dan wel allemaal te bedenken bij een blauwe of gele shampoo? De vele CIL-LOUs helpen je daar met veel plezier bij.

 

 

Meer weten?

https://cil-lou.be/nl/cil-lous/