Met je neus in de boeken. Heerlijk! En zeker als het een boek vol raadsels is. Lieve speurneuzen, stel jullie snel kandidaat om deze twee es...

Proefkonijn gezocht: Escapeboeken

Met je neus in de boeken. Heerlijk! En zeker als het een boek vol raadsels is. Lieve speurneuzen, stel jullie snel kandidaat om deze twee escapeboeken uit te testen! #publiciteit

 

Agatha Crispie 2: Zonder vrees
(Paul Martin; met illustraties van Camille Roy)
Help jij de beroemde kattendetective uit Poezenstad 8 nieuwe speurtochten op te lossen? Deze keer zoeken we geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken: vampieren, een reuzenoctopus, een vijandige vulkaan en veel meer. Elk raadsel telt 4 pagina’s: op de eerste pagina wordt het mysterie uitgelegd. Twee grote flappen schetsen de context en onder de flappen vind je de getuigen en verdachten samen met de vragen die je moet beantwoorden om vorderingen te maken in het onderzoek. Blijf je voor een raadsel staan? Dan vind je de oplossingen achteraan in het boek.

» Een boek vol raadsels voor echte speurneuzen
» 8 speurtochten
» Met oplossingen achteraan

» Vanaf 7 jaar

» € 15,99
Neem hier een kijkje in het boek.

 

Speurhond Holmes en de verdwenen diamant
(Agnese Baruzzi)
Wie heeft de kostbare Egyptische diamant uit het museum gestolen? De slimme detective speurhond Holmes heeft 9 verdachten in het vizier, maar hij heeft jouw hulp en het speciale rode vergrootglas nodig! Alleen jij kan de tips en details zien die in elke prent verstopt zitten. Spoor de dader op en ontrafel het mysterie!

 » Met magisch vergrootglas
» Stimuleert concentratie en logisch denken

» Vanaf 5 jaar

» € 15,99
Neem hier een kijkje in het boek

Getest op kinderen zkt een kleine speurneus vanaf 5 jaar om de mysteries uit deze boeken op te lossen. Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en bewijs dat jij een ├ęchte speurneus bent! Reageren kan tot en met dinsdag 8 oktober.Meer weten?

standaarduitgeverij.be/

#publiciteit