De nieuwe Bigben kinderwekkers met nachtlamp in de vorm van een panda (Bao), konijn (Baxter) en kikker (Trevor) zorgen ervoor dat ieder kind...

Weer naar wintertijd!

De nieuwe Bigben kinderwekkers met nachtlamp in de vorm van een panda (Bao), konijn (Baxter) en kikker (Trevor) zorgen ervoor dat ieder kind vrolijk zijn bed uitkomt. De wekkers met nachtlamp beschikken over drie verschillende wektonen die op verschillende volumes instelbaar zijn. Met de ingebouwde nachtlamp, die heel eenvoudig in- en uit te schakelen is, zijn donkere slaapkamers verleden tijd. Een prachtige èn praktische accessoire in iedere kinderkamer!

 

De Bigben kinderwekkers met nachtlamp zijn heel eenvoudig te bedienen. Trek aan het oor en activeer het licht, druk op de arm en pas de intensiteit aan. Trek aan het andere oor om het alarm te activeren en het op de gewenste tijd af te laten gaan. De lichtintensiteit op zijn buik is naar wens aan te passen zodat de ruimte nooit té licht of donker is. 

Adviesprijs: €34.99

 


Bigben Kids zorgt ervoor dat je elke dag op een andere manier wakker wordt met deze wekker met verwisselbare frontjes. Met een breed assortiment in diverse thema’s fleurt de wekker iedere slaapkamer op. Zo zijn er dinosaurussen, safaridieren, paarden en grappige hondjes. Elke wekker heeft drie verschillende unieke wekgeluiden die passen bij het thema. De kinderwekkers hebben tevens een snooze functie. De lichtsterkte van het led-scherm is aanpasbaar en kan ook helemaal uitgeschakeld worden zodat het kind ongestoord door kan slapen. De wekker werkt op netstroom maar heeft ook een back-up batterij in geval van stroomuitval. 

 


Adviesprijs: €21.99