De Sint komt langs in Bellewaerde Aquapark op 9 & 11 november en 2, 3 & 4 december. Gezinnen kunnen genieten van een leuke meet &...

Ontmoet de Sint in Bellewaerde Aquapark

De Sint komt langs in Bellewaerde Aquapark op 9 & 11 november en 2, 3 & 4 december. Gezinnen kunnen genieten van een leuke meet & greet met de Sint na hun bezoek aan het indoor waterpark. Kinderen tot 12 jaar ontvangen een zakje vol lekkers. De mix van glijbanen, speelzones en ontspanning bij een constante temperatuur van 34°C garandeert een geslaagde gezinsuitstap. 

 

De Sint komt langs in Bellewaerde Aquapark op 9 & 11 november en 2, 3 & 4 december. Na het glijbaanplezier is er de mogelijkheid om de Sint te ontmoeten en een leuke foto samen te nemen. Kinderen tot 12 jaar ontvangen een zakje vol lekkers.

In Bellewaerde Aquapark genieten gezinnen van de leuke mix van glijbanen, speelzones en ontspanning. Stap er binnen in een oase van groen waar je niet één keer hoeft te bibberen, dankzij een constante temperatuur van 34°C, en watertemperatuur van 32°C.

 

 
Op 9 november is de Sint aanwezig van 16u30 tot 18u30. Op 11 november van 14u tot 21 uur. Op 2 december van 18 tot 21 uur. En op 3 & 4 december van 14 uur tot 19u30.

Het is nog steeds verplicht om op voorhand een tijdslot te kiezen bij de aankoop van tickets. Wie reeds tickets of een abonnement heeft, moet een tijdslot voor bezoek reserveren.


 

Meer weten?

bellewaerde.be/aquapark