Geraak jij 's morgens ook zo moeilijk uit bed? Het lijkt nog nacht! Pikkedonker! Wat jij nodig hebt is de nieuwste Bigben kinderwekker. ...

Proefkonijn gezocht: Bigben wekker seizoenen

Geraak jij 's morgens ook zo moeilijk uit bed? Het lijkt nog nacht! Pikkedonker! Wat jij nodig hebt is de nieuwste Bigben kinderwekker. Wat dacht je van die met de verwisselbare frontjes? Zo word je elke dag op een andere manier wakker! #publiciteit

 

Met een breed assortiment in diverse thema’s fleurt de wekker iedere slaapkamer op. Zo zijn er dinosaurussen, safaridieren, paarden en grappige hondjes. Elke wekker heeft drie verschillende unieke wekgeluiden die passen bij het thema.

 

De kinderwekkers hebben ook een snooze functie. De lichtsterkte van het led-scherm is aanpasbaar en kan ook helemaal uitgeschakeld worden zodat je ongestoord door kan slapen. De wekker werkt op netstroom maar heeft ook een back-up batterij in geval van stroomuitval.

 


 

Getest op kinderen zkt een slaapkop die deugd zou hebben van een nieuwe wekker. Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en vertel of je een ochtendhumeur hebt! Reageren kan tot en met dinsdag 15 november. 

 

 

Meer weten?

https://www.bigben-interactive.co.uk/bigben-products/sound/dual-alarm-clock-r16seasonsfunny

#publiciteit