Standaard Uitgeverij heeft een hele stapel Escapeboeken klaarliggen. Ontsnap uit het duivels doolhof met Suske en Wiske. Ga de mysterieuze s...

Spannende escapeboeken

Standaard Uitgeverij heeft een hele stapel Escapeboeken klaarliggen. Ontsnap uit het duivels doolhof met Suske en Wiske. Ga de mysterieuze speurtocht met Agatha Crispie aan. Onderzoek het gebouw vol spionnen. Of ga op zoek naar de gestolen Egyptische diamant. Geloof ons, ze zijn om ter leukst!


Suske en Wiske: De duivelse doolhof (Willy Vandersteen)
Suske en Wiske zijn gevangengenomen en worden elk wakker in een kamer. Ze hebben geen idee waar ze zijn of wie hen ontvoerd heeft. Ze kunnen elkaar horen, maar niet zien. In elke kamer wacht hen een nieuwe opdracht. Kun jij hen helpen om de opdrachten op te lossen en zo uit dit duivels doolhof te ontsnappen?

> Een spannend escapeboek dat je hersens laat kraken
> Voor speurneuzen die fan zijn van Suske en Wiske
> 64 pagina’s vol raadsels om op te lossen
> Invulboek met oplossingen achteraan
> € 12,99
> Vanaf 8 jaar

Neem hier een kijkje in het boek.


Agatha Crispie 2: Zonder vrees (Paul Martin; met illustraties van Camille Roy)
Help jij de beroemde kattendetective uit Poezenstad 8 nieuwe speurtochten op te lossen? Deze keer zoeken we geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken: vampieren, een reuzenoctopus, een vijandige vulkaan en veel meer. Elk raadsel telt 4 pagina’s: op de eerste pagina wordt het mysterie uitgelegd. Twee grote flappen schetsen de context en onder de flappen vind je de getuigen en verdachten samen met de vragen die je moet beantwoorden om vorderingen te maken in het onderzoek. Blijf je voor een raadsel staan? Dan vind je de oplossingen achteraan in het boek.> Een boek vol raadsels voor echte speurneuzen
> 8 speurtochten
> Met oplossingen achteraan 

> € 15,99
> Vanaf 7 jaar
 

 

Neem hier een kijkje in het boek.

Zoeken in alle hoeken – Een gebouw vol spionnen (Paul Martin)
Een spelboek met een uniek concept: opvouwbare dubbele pagina’s die bij elk onderzoek anders zijn. De schat op een piratenschip, een geheim in een hotel, een mysterie in een drakenkasteel, … Jonge onderzoekers worden langs heel wat raadselachtige puzzels geleid om het mysterie op te lossen. In dit boek vind je 13 originele onderzoeken, elk met een eigen sfeer. Het maffe en humoristische universum van Paul Martin wordt door vele getalenteerde illustratoren tot leven gebracht. Goed voor urenlange observaties en puzzelplezier!

> 13 verschillende raadsels
> urenlang speelplezier
> escaperoom in boekvorm
> met oplossingen achteraan
> € 14,99
> Vanaf 8 jaarNeem hier een kijkje in het boek.

Speurhond Holmes en de verdwenen diamant (Agnese Baruzzi)
Wie heeft de kostbare Egyptische diamant uit het museum gestolen? De slimme detective speurhond Holmes heeft 9 verdachten in het vizier, maar hij heeft jouw hulp en het speciale rode vergrootglas nodig! Alleen jij kan de tips en details zien die in elke prent verstopt zitten. Spoor de dader op en ontrafel het mysterie!

> Met magisch vergrootglas
> Stimuleert concentratie en logisch denken
> € 15,99
> Vanaf 5 jaarNeem hier een kijkje in het boek.

 

 

Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be/