Beleef een volledige Escape Room The Game ervaring bij Dreamland dankzij de nationale demodagen en wie weet verover jij een plaatsje op het ...

Beleef een volledige Escape Room The Game-ervaring

Beleef een volledige Escape Room The Game ervaring bij Dreamland dankzij de nationale demodagen en wie weet verover jij een plaatsje op het Escape Room The Game BK op 1 oktober.

 

Maar liefst 48 Dreamland filialen nemen deel aan de nationale demodagen van Escape Room The Game. Je kan nog deelnemen aan de demodag op zaterdag 1 oktober. Het Escape Room The Game BK vindt ook plaats op zaterdag 1 oktober.

Er zijn 10 waardecheques te winnen. Per filiaal is er een waardecheque voor de groep met de snelste tijd van die ronde. De groep met de allersnelste tijd van het gehele BK wint een beker en een waardebon van € 150. Het BK vindt plaats op zaterdag 1 oktober in Tongerlo, Helchteren, Namen, Herstal, Lochristi, Denderleeuw, Kuurne, Brugge, Meslin en Dilbeek van 15 tot 16 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 24 september aan de balie van Dreamland (alleen mogelijk bij het Dreamland-filiaal waar het BK ook wordt gehouden).


Tijdens de demodagen ervaar je hoe een Escape Room The Game-spel werkt. De demo is een Escape Room The Game-verhaal maar vereenvoudigd zodat je er binnen 15 minuten uit kunt komen. Probeer de demo gratis bij Dreamland op zaterdag 1 oktober van 14 uur tot 17 uur en ervaar hoe het is om aan de eettafel een Escape Room te spelen. Met het spelen van een demo maak je kans op verschillende prijzen van Escape Room The Game. Dus vergeet niet samen met het gezin op deze zaterdagen langs te komen, want het is zeker de moeite waard!

 Ben je al fan van Escape Room The Game? Of ben je het geworden door het spelen van de demo? Je kunt nu samen met je gezin (maximaal twee ouderen en twee kinderen van tien tot twaalf jaar) meedoen aan het eerste Belgische Kampioenschap Escape Room The Game voor families! Tijdens het Belgisch kampioenschap krijgen jullie als eerste de kans om de nieuwe Family Edition van Escape Room The Game te spelen. Samen met nog drie andere families nemen jullie het tegen elkaar op en de winnaars krijgen een mooie waardebon mee naar huis met een mooi bedrag dat je mag besteden aan Escape Room The Game-spellen.Meer weten?

https://www.dreamland.be/e/nl/dl/escaperoom