Familiefilm 'Nelly Rapp: monsteragent' (8+) is een komische, avontuurlijke griezelfilm uit Zweden, uitgebracht met een Nederlands du...

Proefkonijn gezocht: Familiefilm 'Nelly Rapp: monsteragent' (8+)

Familiefilm 'Nelly Rapp: monsteragent' (8+) is een komische, avontuurlijke griezelfilm uit Zweden, uitgebracht met een Nederlands dub. In de hoofdrol herken je een soort van moderne Pippi Langkous (stoer en eigenzinnig). 

 

 De stoere en eigenzinnige Nelly is niet bang van monsters. Integendeel! Ze wil net als haar oom Hannibal monsteragent worden en vampiers, weerwolven, geesten en Frankensteins in de gaten houden. Hoe enger, hoe liever! Maar één probleem: Hannibal vindt Nelly nog veel te jong… Griezel en gniffel mee met deze fantasierijke hommage aan klassieke monsterfilms. 

 


De film bevat veel humor, die zeker ook volwassenen zal aanspreken, maar raakt ook interessante thema's aan, en heeft een sterke boodschap (je hoeft jezelf niet te veranderen om erbij te horen). Nelly Rapp: monsteragent werd door de kinderjury bekroond met de Prijs voor Beste Film tijdens het afgelopen JEF festival. 


 

Deze griezelkomedie vol monsterlijke fun voor de hele familie speelt vanaf 5 oktober in de bioscoop. Maar Getest op kinderen stuurt op zondag 2 oktober al een gezin naar de exclusieve voorvertoning in Lumière Antwerpen! Iets voor jullie? Stel je gezin snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten of jij bang bent van monsters! Reageren kan tot en met vrijdag 30 september.

 

Bekijk hier de trailer.Meer weten?

https://www.jeugdfilm.be/film/nelly-rapp-monsteragent