Iedereen naar buiten om te spelen! Decathlon helpt je daarbij met tal van buitensporten voor klein én groot. Vandaag in de kijker: trampol...

Trampoline springen, voetballen en zwemmen in eigen tuin!

Iedereen naar buiten om te spelen! Decathlon helpt je daarbij met tal van buitensporten voor klein én groot. Vandaag in de kijker: trampoline springen, voetballen en zwemmen.

Bij Decathlon vind je een uitgebreid gamma aan buitensporten voor in de tuin, de natuur of het park. Voor klein en groot. Om alleen te doen, met vrienden of als gezin. Decathlon heeft wat je nodig hebt om er een geslaagd zonnig buitensportdagje van te maken, zelfs zonder telkens diep in de portemonnee te moeten duiken! 

 

Trampoline springen

Trampolines zijn er voor klein en groot. Neem nu deze mini trampoline, speciaal ontwikkeld voor peuter- en kleutergym. Ideaal voor allerlei oefeningen die de psychomotoriek van peuters
en kleuters bevorderen. De vering is aangepast aan de motorische vaardigheden van de kleineren, voor meer fun en veiligheid.
Advies verkoopprijs € 49 

Deze rechthoekige trampoline 520, met grote springmat én veiligheidsnet, is er voor de durvers! De perfecte keuze om in alle veiligheid acrobatisch te leren trampolinespringen. Deze trampoline van 5 m is perfect veilig dankzij de beschermkussens en het veiligheidsnet. Te combineren met ladder met 3 sporten, afdekzeil en verankeringsset. Decathlon biedt maar liefst 10 jaar garantie op het frame.
Advies verkoopprijs € 550
(+ € 105 bij levering incl. montage)

 Voetbal
Bij Decathlon voetballen de ontwikkelaars zelf. Handig! Zo konden ze deze Sunny 300-minivoetbal voor de allerkleinsten ontwerpen om hen te leren dribbelen, trappen, hooghouden of jongleren. Ben je dus op zoek naar een bal om je kleine held van voetbal te laten proeven?
Dan is deze plastic minivoetbal precies wat je zoekt. Leuke extra: je kan er ook perfect op blote voeten mee spelen. Beschikbaar in blauw/turquiose of roze.
Advies verkoopprijs € 3
 

Het opblaasbare doel Air Kage Pump mét geïntegreerde pomp komt ook uit het voetbalminnende brein van de Decathlon ontwikkelaars. Handig voor wie met familie of vrienden altijd en overal een partijtje wil kunnen voetballen. Makkelijk te (de)monteren en te installeren op elk terrein, ook op het strand!
Advies verkoopprijs € 40

 Zwemmen
Decathlon’s productontwikkelingsteam ontwierp dit zwembadje voor kinderen van 1 tot 2 jaar die waterpret onder voortdurend toezicht van een volwassene ontdekken. Het schuimen zwembadje Tidipool Basic is compact, opvouwbaar, licht, gemakkelijk mee te nemen
en zodra er water in de buurt is, in een handomdraai opgezet.
Advies verkoopprijs € 12
Meer weten?

https://www.decathlon.be