Mooi weer! Buiten spelen dus! Decathlon helpt je maximaal plezier te beleven in de buitenlucht met tal van buitensporten voor klein én groot...

Badminton, basket of beachtennis in eigen tuin?

Mooi weer! Buiten spelen dus! Decathlon helpt je maximaal plezier te beleven in de buitenlucht met tal van buitensporten voor klein én groot. Zoek het dus niet te ver om ook je kinderen actief mee naar buiten te krijgen. Vandaag in de kijker: badminton, basket en beachtennis.

 

Bij Decathlon vind je een uitgebreid gamma aan buitensporten voor in de tuin, de natuur of het park. Voor klein en groot. Om alleen te doen, met vrienden of als gezin. Decathlon heeft wat je nodig hebt om er een geslaagd zonnig buitensportdagje van te maken, zelfs zonder telkens diep in de portemonnee te moeten duiken! 

 

Badminton
Speel eens een partijtje badminton met het hele gezin, gewoon in de tuin, omdat het kan! Dit badmintonnet zet je in een handomdraai op en breek je even snel weer af. Het net zit samen
met 2 rackets en 2 shuttles in een handige set. Beschikbaar in munt, indigoblauw, cyaanblauw
of fluogeel.
Advies verkoopprijs € 39

 


Basket
Jong geleerd is oud gedaan. Sla aan het basketten met je mini-me! Deze basketbalpaal mét NBA-logo vind je alleen bij Decathlon. Je zet hem snel en overal op. Licht, compact, en gemakkelijk mee te nemen in de bijhorende tas. Geschikt voor kinderen tot 10 à 12 jaar.
Advies verkoopprijs € 60

 Beachtennis
Dankzij deze nieuwigheid maak je op een makkelijke en budgetvriendelijke manier kennis
met beachtennis. Welk duo kan er het meest op de bal slaan? Maak er een wedstrijdje van!
Beschikbaar in Rood/Blauw, Geel/Blauw en Groen/Blauw.
Advies verkoopprijs € 12

 
Meer weten?

https://www.decathlon.be