Heerlijk weer om buiten te spelen! Decathlon helpt je daarbij met tal van buitensporten voor klein én groot. Vandaag in de kijker: boogschie...

Boogschieten, gym en petanque in eigen tuin!

Heerlijk weer om buiten te spelen! Decathlon helpt je daarbij met tal van buitensporten voor klein én groot. Vandaag in de kijker: boogschieten, gym en petanque.


Bij Decathlon vind je een uitgebreid gamma aan buitensporten voor in de tuin, de natuur of het park. Voor klein en groot. Om alleen te doen, met vrienden of als gezin. Decathlon heeft wat je nodig hebt om er een geslaagd zonnig buitensportdagje van te maken, zelfs zonder telkens diep in de portemonnee te moeten duiken! 

 

Boogschieten
De boogschietset Softarchery 100 werd speciaal ontwikkeld voor wie recreatief en vooral veilig wil leren boogschieten tot 5 à 10 meter ver. Hij bevat een boog, 2 zuignappijlen en een schietschijf, om in alle veiligheid deze leuke discipline te ontdekken. Leuk om met het hele gezin te doen!
Advies verkoopprijs € 45

 Gym
Deze evenwichtset voor peuter- en kleutergym is ideaal om het evenwicht, de psychomotoriek en beweeglijkheid te oefenen voor kinderen vanaf 2 jaar. De set kwam tot stand in samenwerking met een bewegingstherapeute. Na een reeks tests bewees de set zijn doeltreffendheid voor het evenwicht bij de allerkleinsten.
Advies verkoopprijs € 45

 Petanque 

Decathlon ontwikkelde deze set met 8 petanqueballen om kinderen te laten proeven van petanquen. Deze lichte ballen zijn geschikt voor het hele gezin. Kies ieder een kleur en mik op het but. Geschikt om op zand of gras te spelen.
Advies verkoopprijs € 6

 Meer weten?

https://www.decathlon.be