Bewolkt, maar wel heerlijke temperaturen! Binnenzitten is nu geen optie. Heerlijk weer om buiten te spelen! Decathlon helpt je daarbij met t...

Slackline, speed-ball en tafeltennis in eigen tuin!

Bewolkt, maar wel heerlijke temperaturen! Binnenzitten is nu geen optie. Heerlijk weer om buiten te spelen! Decathlon helpt je daarbij met tal van buitensporten voor klein én groot. Vandaag in de kijker: slackline, speed-ball en tafeltennis.

 

Bij Decathlon vind je een uitgebreid gamma aan buitensporten voor in de tuin, de natuur of het park. Voor klein en groot. Om alleen te doen, met vrienden of als gezin. Decathlon heeft wat je nodig hebt om er een geslaagd zonnig buitensportdagje van te maken, zelfs zonder telkens diep in de portemonnee te moeten duiken! 

 

Slackline
Voor wie graag balanceert op een strak gespannen band ontwikkelde het R&D team van Decathlon deze slackline van maar liefst 25 meter. Dankzij 2 ratels kan je deze dunne band van 25 mm aanspannen. Zoek maar al 2 stevige bomen in de tuin of het park!
Advies verkoopprijs € 60

 Speed-ball
Bij Decathlon ontwikkelden ze de Turnball Junior zodat ook kinderen kunnen starten met speed-ball! Met de Turnball ontdek of train je speed-ball in je eentje, met je familie of onder vrienden. Zijn stabiliteit gecombineerd met de zachte rubberen bal zorgen voor uren sportplezier.
Advies verkoopprijs € 40

 


 

Tafeltennis
Jean-Michel Saive zag dat ie goed was, deze PPT 930! Een absoluut topproduct uit het pingpong assortiment, om dagelijks te spelen. Dankzij zijn grote wielen kan je de tafeltennistafel over elke ondergrond verplaatsen, ook buiten. Inclusief hoes om steeds afgedekt achter te laten.
Advies verkoopprijs € 605
(+ € 105 bij levering incl. montage) 

 
Meer weten?

https://www.decathlon.be