Wat een heerlijk weertje. Perfect wandelweer! Of wandelt je lieveling niet graag? Steppen kan natuurlijk ook! Ken je de kinderstep van Decat...

Steppen is leuker dan wandelen!

Wat een heerlijk weertje. Perfect wandelweer! Of wandelt je lieveling niet graag? Steppen kan natuurlijk ook! Ken je de kinderstep van Decathlon?

 

Ga op ontdekking in je buurt met een step. Wandelen vinden sommigen niet leuk, maar met een step wordt een wandeling (of zeg liever: “ontdekkingstocht”) zoveel leuker! En vooral sneller ;-) Voor kinderen van 80 cm tot 1,20 m is er deze Oxelo kinderstep met 3 coole lichtgevende wielen voor extra FUN! Dankzij het gepatenteerde stuursysteem en de bi-material voetplank en rem die helpen om de voet juist te plaatsen, leert de allerkleinste in no-time vlot steppen. Beschikbaar in indigoblauw, rood of wit.
Advies verkoopprijs € 50

 


 

De Mid 9 is een comfortabele en leuke step voor tieners van 9 tot 14 jaar. Voor hen mag het al wat sneller, verder én comfortabeler. De step Mid 9 heeft een vering vooraan en grote wielen.

En ook: een rem aan het stuur om de snelheid beter te controleren. Ideaal voor korte tochtjes en een handig vervoermiddel voor in de stad. Beschikbaar in donkergrijs/roze, donkergrijs/zwart, wit/aubergine, rood/zwart.
Advies verkoopprijs € 85

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Meer weten?

decathlon.be/