Madaga, marktleider op het gebied van maaltijden voor de kinderopvang en expert op het gebied van smaakontwikkeling, lanceerde een eigen web...

Ze bleven maar vragen...

Madaga, marktleider op het gebied van maaltijden voor de kinderopvang en expert op het gebied van smaakontwikkeling, lanceerde een eigen webshop met verse maaltijden voor kinderen vanaf 6 maanden. Ze zijn daarmee de eerste webshop in Nederland voor verse kindermaaltijden speciaal voor de opvang. Lobke van Kinderopvang Rozemarijn in Nederland mocht voor ons aan de slag met deze gezonde kidsproof maaltijden.


"Mijn eerste indruk was meer dan prima! De ervaring ook! Het zag er goed en smakelijk uit en handig in gebruik", vertelt Lobke.

 



"Mijn ervaringen zijn zeer positief! Sommige kinderen zijn moeilijke eters. Vooral als er iets verandert. Maar na het proeven van het eten bleven ze om maar meer vragen. Het was een groot succes."

 

 

Het assortiment van de webshop bestaat uit wisselende, warme kidsproof ​maaltijden, zoals klassieke spaghetti met bolognesesaus en chili sin carne met witte rijst. Daarnaast staan er ook verrassende maaltijden op het menu, zoals bobotie met gekookte aardappeltjes en broccolistamppot met vegetarische balletjes. Er zijn verschillende maaltijden en kindersoepen beschikbaar voor kinderen vanaf 12 maanden. Voor de kinderen vanaf 6 maanden biedt Madaga momenteel alleen de Groentjespret (smeuïge spread boordevol groente) aan voor op de boterham of cracker. Binnenkort zullen er ook babymaaltijden in de webshop worden aangeboden. Prijzen variëren van € 3,59 voor 200 gram Groentjespret, € 7,95 voor een beker met circa 4 porties soep, tot € 10,95 voor 4 à 5 porties voor een warme maaltijd. 



"Het is makkelijk klaar te maken en je kunt gevarieerd eten aan de kindjes aanbieden. Zelf zou ik het liever volledig biologisch zien en ook in meer milieuvriendelijkere verpakkingen."


"Madaga verse maaltijden in 5 woorden? Lekker, gevarieerd, verantwoord, makkelijk, gezond. In mijn opvang bied ik alleen biologische voeding aan. Als het volledig biologisch wordt, zou ik het zeker in opvang gebruiken. Een opvang die niet perse biologische voeding hanteert, zou ik dit zeker en vast willen aanraden. Het zorgt ervoor dat de kindjes gevarieerder eten, gezond maar daarnaast kost het ook niet teveel tijd . Dus het kan prima geïntegreerd worden in de opvang. Zeker na het zien van de reactie van de kindjes. Ook ouders vinden het fijn dat er een warme maaltijd werd aangeboden. Dit houd ik er dan ook in voor de afwisseling."

 

 

 

 

Meer weten?

https://madaga.nl/webshop/?utm_source=Blog&utm_medium=Website&utm_campaign=Webshop%20lancering&utm_id=Review%20webshop%20getest%20op%20kinderen