Bordspelfanaten opgelet! De Crime Scene reeks is een must-have in jouw spelletjeskast. Spanning en gezelligheid zijn troef bij deze 4 angsta...

Proefkonijn gezocht: SELECTA TOYS Crime Scene London, 1892

Bordspelfanaten opgelet! De Crime Scene reeks is een must-have in jouw spelletjeskast. Spanning en gezelligheid zijn troef bij deze 4 angstaanjagende scenario's. Vier verschillende locaties nemen je mee door de tijd en zorgen voor een duistere sfeer op de toekomstige spelletjesavonden.

Bewandel de donkere straten van Londen in 1892, onthul de geheimen van Moskou tijdens de Koude Oorlog, dring binnen in de mysterieuze hotelkamer in Brooklyn of red de openbare veiligheid in Finland.

Altijd al willen weten hoe het voelt om een moord op te lossen? Dan is dit je kans! Ontrafel jij de mysteries van de nacht? Er is een misdaad gepleegd en het is aan jou om het mysterie tot op de bodem uit te zoeken.

De spelers volgen het verhaal en treden op als de detectives om bewijsmateriaal te verzamelen, verbanden te leggen en uit te zoeken wie er achter dit alles zit. Zonder tijdslimiet kunnen de spelers hun tijd nemen en zich op het onderzoek storten.

Een collaboratieve detective-ervaring die zowel in teamverband als solo kan worden gespeeld. Crime Scene dompelt je onder in de scène met een mix van verhaal, visuals en puzzels.

London, 1892
Angst heeft Londen in zijn greep sinds Jack the Ripper zijn sporen heeft achtergelaten, maar het staat op het punt opnieuw te beginnen. Je komt aan op het griezelige tafereel, maar de dingen lijken niet op hun juiste plaats te staan. Het is aan jou om te zien wat belangrijk is, en wat alleen rook en spiegels is. Loop door de straten van Whitechapel en vind de oplossingen.

 


 

Getest op kinderen zkt een stoer proefkonijn om dit crime spel te spelen. We zoeken een tiener die tegen een stootje kan. Het spel is 18+, maar zou ook door stoere tieners gespeeld kunnen worden. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten of je een goede detective bent! Reageren kan tot en met dinsdag 1 maart.Meer weten?

http://www.selectatoys.com/