Het Doosje vol vriendelijkheid zit vol doe- en knutselactiviteiten die je op allerlei leuke manieren aanmoedigen om te leren ‘geven’. Het za...

Proefkonijn gezocht: Een doosje vol vriendelijkheid


Het Doosje vol vriendelijkheid zit vol doe- en knutselactiviteiten die je op allerlei leuke manieren aanmoedigen om te leren ‘geven’. Het zal je helpen om dat wat je leuk vindt te delen met anderen, terwijl het nut van ‘geven’ en van ‘aandacht hebben voor anderen’ extra duidelijk wordt.

 

Elke knutselactiviteit is ontworpen met die gedachte in het achterhoofd. Dit doosje bevat kleurbladen, gekleurd papier, stukken vilt, stickers, voorbeelden, borduurgaren en sjablonen, waarmee je wenskaarten en doosjes, vingerpoppetjes, een vriendschapsarmband en nog veel meer kunt maken.

 

Doe elke dag iets vriendelijks, maak kleine attenties en deel ze.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om het Doosje vol vriendelijkheid te openen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten voor wie jij vandaag erg vriendelijk was! Reageren kan tot en met dinsdag 15 februari.Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be/boek/mijn-knutselatelier-mindfulness-een-doosje-vol-vriendelijkheid-9789002274534/