Andy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun waanzinnige boomhut. Er is nu een kringloopstation, een sloopkogel en een ...

De waanzinnige boomhut, nu nóg groter!

Andy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun waanzinnige boomhut. Er is nu een kringloopstation, een sloopkogel en een spookachtig kerkhof waar het altijd middernacht is.


Wanneer Andy en Terry gaan kamperen op hun nieuwe kampeerterrein verdwijnen daar op mysterieuze wijze alle medekampeerders! Dus waar wacht je op? Kom naar boven!


In Vlaanderen en Nederland werden al meer dan 1,3 miljoen exemplaren verkocht van deze populaire kinderboekenreeks in Nederland en Vlaanderen. En meer dan 199.000 exemplaren van het eerste boek! Andy en Terry zijn dit jaar de auteurs van het Kinderboekenweekgeschenk en hebben al waanzinnig wilde ideeën. Andy Griffiths begon al vroeg verhalen te verzinnen voor zijn vrienden op school. Later werd hij leraar Engels en schreef hij grappige verhalen voor zijn leerlingen. Terry Denton is niet alleen illustrator, maar ook auteur en beeldend kunstenaar. In zijn illustratief werk zit heel veel humor. Humor die perfect past bij de grappen van Andy Griffiths.

 

 

    
De waanzinnige boomhut van 143 verdiepingen
Andy Griffiths & Terry Denton
€ 15,99
320 pagina's

"Voor een kleinzoon met dyslexie is het niet makkelijk om iets te vinden wat boeit! Dit boek heeft meerdere delen. Hij wil ze allemaal hebben. Hij geniet, ligt dubbel van het lachen en......leest weer met plezier."
Lezersreactie bol.com
 

 

Meer weten?

www.lannoo.com