Bosbaden: dat gaan we dit jaar meer doen! Het is één van onze goede voornemens. Loewies en Julianne testten voor ons het boek De bossen in ...

De bossen in!

Bosbaden: dat gaan we dit jaar meer doen! Het is één van onze goede voornemens. Loewies en Julianne testten voor ons het boek De bossen in voorbije zomer uit. "Onze eerste indruk? Hele mooie kleurrijke kaft. Leuk ook dat het een groot boek is. Iedere bladzijde andere kleuren en tinten wat heel veel afwisseling geeft in het boek. Heel aantrekkelijk voor een kleuter- verschillende lettertypes en leuke tekeningen van zowel de natuur als dieren", vertelt mama Fran.

 

"Loewies (3,5 jaar) voelde zich meteen aangetrokken tot dit boek. Ik denk dat dit vooral door de grootte komt en de mooie kleuren. Ze genoot er van wanneer we stukjes begonnen voor te lezen. Vooral als we nadien dan bijvoorbeeld een vogel zagen die we ook in het boek hadden gezien vond ze dit zeer leuk. Julianne (1,5 jaar) was ook direct aan het kijken, wees de dieren aan die ze herkende en was iedere bladzijde dan ook op zoek naar waar de diertjes stonden.

 


"Ondanks dat er veel tekst in het boek staat is het zeer overzichtelijk, alles is duidelijk per thema en in verschillende blokjes opgeschreven. Je kan als ouder ook zelf kiezen hoe ver je in detail gaat wanneer je het boek voorleest. Dit wil zeggen dat het een boek is dat meegroeit met je kind. Enkel het allerkleinste lettertype mag iets groter. Wanneer we het ‘s avonds voorlazen in bed was dit niet altijd duidelijk ( mijn vrouw draagt dan ook een bril 😉)."

 


"Het boek in 5 woorden omschrijven? Kleurrijk, leerrijk, aantrekkelijk, afwisselend en mooie illustraties. Het boek groeit mee met je kind, het spreekt enorm aan en het is leerrijk!"


Het boek is te koop voor € 14,99.Meer weten?

https://lemniscaat.nl/boeken/de-bossen-in/