Als echte leesfanaat was Lennert heel blij om een strippakket voor Getest op kinderen uit te testen. " Hij was vooral benieuwd om nieuw...

Avontuurlijk, spannend, grappig én verrassend

Als echte leesfanaat was Lennert heel blij om een strippakket voor Getest op kinderen uit te testen. "Hij was vooral benieuwd om nieuwe reeksen te leren kennen, want hij las tot nu toe vooral Jommeke, Kiekeboe, Suske en Wiske en FC De Kampioenen… Van zodra het pakje beschikbaar was in de post gingen we erom, want hij was heel benieuwd naar de strips", vertelt mama Ellemieke.

 

Nachtwacht, De machinegeest, nr. 9

"Hij begon met de strip van de Nachtwacht. Deze reeks kende hij van op Ketnet, omdat kleine
broer hier af en toe naar kijkt, maar de strips hadden we nog niet ontdekt. Deze strip werd in
één ruk uitgelezen en leuk bevonden, wat een spannend verhaal! Deze reeks smaakt alvast naar meer.
"

 


Marsupilami, Supermarsu, nr. 33
"Ook de strips van Marsupilami kende Lennert nog niet. Grappig, af en toe verrassend en kleurrijk zijn woorden die op deze strip zeker en vast van toepassing zijn. Ook deze reeks zal in de bib nog uitgeleend worden."

 

Kidpaddle, Moet ik er een tekening bij maken?, nr. 17

"Kidpaddle werd zowel door Lennert als Senne (8) goedgekeurd. Ze gierden soms van het lachen, zo grappig was het. Het grote voordeel aan deze strip was het feit dat elk blad een apart verhaaltje was. Je hoefde dus niet alles in één keer uit te lezen, wat een groot voordeel is voor kinderen die niet zo graag (lang) lezen. Een ontdekking!" 

De zusjes Duizendblad, De liefdes van Cassiopea, nr. 2

"De strip van De zusjes Duizendblad was misschien minder geschikt voor jongens, maar werd toch gelezen. Een hele mooi verhaal, en een pluim voor de mooie prenten. Ook de dikte van de strip was een verrassing, met 72 bladzijden is dit toch één van de meer lijvige strips. Ideaal voor wie graag eens wegdroomt en toch houdt van wat spanning en avontuur."

"Als we het strippakket in een paar woorden moeten omschrijven kiezen we voor avontuurlijk,
spannend, grappig, mooie prenten en verrassend.
"

 

 

Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be