Voel de spanning van een Escape Room voortaan in je eigen huiskamer! In deze allereerste familie editie (10+) van Escape Room The Game moet...

Proefkonijn gezocht: Escape Room The Game Jumanji Family Editio

Voel de spanning van een Escape Room voortaan in je eigen huiskamer! In deze allereerste familie editie (10+) van Escape Room The Game moet je samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Deze Jumanji editie bevat 3 spannende avonturen geheel passend in het Jumanji thema. Het spel is volledig Nederlandstalig.

 

Het is altijd een race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken.

 


 

In dit spel win je samen of verlies je samen. Alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen. Om raadsels en puzzels op tijd te kunnen oplossen, is samenwerken de sleutel tot succes. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring. Onvoorstelbaar hoe snel een uur voorbijgaat in het heetst van de strijd…

 


 

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om Escape Room The Game Jumanji editie voor ons uit te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten of je ooit al een Escape Room speelde! Reageren kan tot en met dinsdag 21 december.
 

 
Dit spel is te koop voor een adviesverkoopprijs van € 21,95.
 
 
Meer weten?