We bezorgden Timo (4 jaar) enkele Happy Hamsters. Wat hij moest doen? Ze een toffe naam geven, een coole glijbaan voor hen bouwen én goed vo...

Kei-grappige hamstertjes

We bezorgden Timo (4 jaar) enkele Happy Hamsters. Wat hij moest doen? Ze een toffe naam geven, een coole glijbaan voor hen bouwen én goed voor hen zorgen uiteraard. Timo ging graag voor ons aan de slag met de Happy Hamsters Deluxe set van Jumbo.

"Onze eerste indruk? Gaaf spel, die kleine hamsterstjes vond onze net 4-jarige echt geweldig. Hij wilde direct aan de slag met het spel! Hij vond het dan ook heel vervelend dat hij moest wachten tot mama het in elkaar gezet had", vertelt mama Rebecca. 

"Het was best wel wat gepuzzel om het in elkaar te zetten, maar alles past mooi. Als Timo net iets ouder zal zijn, is dat ook een leuk onderdeel van het spel. Voor een 4-jarige is het nog te moeilijk, omdat het echt goed moet aansluiten vooraleer het in elkaar klikt. Er zijn ruime mogelijkheden om spel op te zetten."

"De schattige hamstertjes en het draagmandje zijn écht de troef van dit spel!"

 


"Wat zouden we veranderen moesten we kunnen? Ik zou er een meer modulair systeem van maken dat ook door een-4 jarige in elkaar te zetten en te veranderen is. Nu heeft hij steeds mama of papa nodig als hij de baan wil veranderen. Bij een houten knikkerbaan kan hij dat bijvoorbeeld zelf, omdat het gewoon goed moet aansluiten maar niet moet klikken enzo. Bij
een magnetisch systeem kunnen ze ook makkelijk zelf de banen veranderen en dat stimuleert de creativiteit en inventiviteit.
De hamstertjes passen nu tussen de deeltjes van de lift en als ze daar tussen vallen (en dat doen ze makkelijk) kan je er niet meer goed bij." We geven dit alvast als tip mee aan Jumbo! Wie weet!

 


"Het spel is super schattig. Daar zorgen de super leuke hamstertjes voor. Het is wel hier en daar een beetje krakkemikkig. Het liftje en de kleine techniekjes zijn leuk, maar lijken makkelijk stuk te kunnen gaan. De lift gaat makkelijk stuk. Doordat het spel modulair is, kan je het wel veranderen.
De hamstertjes zijn kei-grappig. En het liftje is echt gaaf!"

 


Dit spel wordt per 2 gespeeld en richt zich naar kinderen van 3 tot en met 8 jaar. De adviesverkoopprijs is € 24,99. 

 

Meer weten?
https://www.jumbo.eu/products/happy-hamsters-deluxe-set/