We schreven al regelmatig over de Mama Baas Weekplanner. En dat doen we niet voor niets bij de start van een nieuw jaar... Beter plannen is ...

Goed voornemen: plannen!

We schreven al regelmatig over de Mama Baas Weekplanner. En dat doen we niet voor niets bij de start van een nieuw jaar... Beter plannen is toch een veelgemaakt goed voornemen? Céleste Faes testte, samen met haar gezin, de Weekplanner voor ons uit.

 

"Ik kende het product nog niet maar vroeger deed ik soms voor de kindjes een gelijkaardig kalender. Mijn eerste indruk was heel positief. Dankzij deze kalender kan iedereen zien wat hij of zij moet doen. Het enige nadeel is dat iedereen moet kunnen lezen. Mijn dochter is 3.5 jaar en voor haar zou ik met pictogrammen moeten werken", vertelt mama Céleste.

 

De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als 'hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige' of 'eerste hulp bij organisatie' heb je absoluut alles onder controle! 

 

"Er is veel plaats om alles duidelijk te schrijven. Ik raad deze Weekplanner zeker aan aan alle mama's. Iedereen kan op die manier in het gezin zijn eigen schema zien en beheren."

De Mama Baas Weekplanner is te koop voor € 15,99.


Meer weten?