Het stond al even op het verlanglijstje van Sarah-Lynn... En dankzij Getest op kinderen moest ze niet wachten op haar verjaardag. " Bli...

Voor echte fashionista’s

Het stond al even op het verlanglijstje van Sarah-Lynn... En dankzij Getest op kinderen moest ze niet wachten op haar verjaardag. "

Blij was dan ook een understatement toen onze 7 jarige dochter Sarah–Lynn te horen kreeg dat zij als proefkonijn uit de bus kwam voor het L.O.L. Surprise! Beauty Salon."


"Sarah-Lynn had hier al eens kort mee gespeeld bij haar vriendinnetje en wist dus al een klein beetje wat ze er zoal mee kon doen. Mama was echter ook mega nieuwsgierig, dus testten we het beauty salon samen uit. Onze eerste (positieve) indruk was dat het eigenlijk al groter uitviel dan we verwachtten. Het openmaken van de doos en de verschillende onderdelen (50 verrassingen) is al een reuzeleuke belevenis op zich, en dan is het spelen nog niet eens begonnen."

 "Je kan met het product heel wat kanten uit: zo kun je het L.O.L. popje en jezelf eerste een grondige kapbeurt geven (haar wassen aan een echte wasbak, haar kleuren met haarkrijt, glitters in het haar doen, gezichtsmaskertje opzetten, vlechten, speldjes en rekkertjes maken de coupe compleet) en nadien maak je het popje klaar voor een heuse modeshow. De ingebouwde verlichting en catwalk maken het helemaal af."

 


 

"Een grote troef van het beauty salon is ondanks dat het redelijk groot is, er toch gemakkelijk alle onderdelen in opgeborgen kunnen worden en je het zelf makkelijk ergens mee naartoe kan nemen. Mochten wij er wat aan kunnen veranderen dan zou het misschien wel de kwaliteit van het haar van het popje zijn. Je mag absoluut niet hard kammen, anders verliest het popje binnen de kortste keren heel veel haar." 

"Het product omschrijven in 5 woorden doen wij als volgt: speelplezier, compact opbergen, voldoende afwisseling, oog voor detail én voor echte fashionista’s. Wij zijn heel blij dit te hebben mogen uittesten."

 


 

Dit L.O.L. Surprise! Beauty Salon is te koop voor een adviesverkoopprijs van € 48,95.

 

 

Meer weten?

https://www.lolsurprise.com/