Wil je kleine lezertje graag al strips induiken? Daar is Suske en Wiske Junior écht ideaal voor. Je kent de reeks misschien van de kleine AV...

Een appeltje voor de dorst

Wil je kleine lezertje graag al strips induiken? Daar is Suske en Wiske Junior écht ideaal voor. Je kent de reeks misschien van de kleine AVI-boekjes voor de eerste lezertjes. Maar wist je dat er ook stripverhalen zijn? En ja hoor, Sus & Wis zijn zelf ook "Junior" in de reeks. De twee kleuters beleven doldwaze avonturen.


Deze stripreeks is met "Een appeltje voor de dorst" al aan het vierde nummer toe.  De strip van 32 bladzijden is een verzameling kortverhaaltjes van telkens 1 bladzijde. 


De verhaaltjes zijn eenvoudig, makkelijk te begrijpen en grappig. De afbeeldingen zijn groot en duidelijk. De strips zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Is jouw beginnend lezertje 6 jaar? Dan zal het ongetwijfeld ook al wel lukken! Hier worden strips verslonden. Maar de teksten worden daarbij niet altijd helemaal gelezen. Tenzij het een Suske en Wiske Junior is, dan lezen de meisjes élke tekstballon.


De strips zijn te koop voor een adviesprijs van € 6,50.Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be/