Het thuiswerk is weer helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest. Niet evident met een kleine kleuter in huis. Tenzij... die kleine kleut...

Mijn eigen magisch bureau

Het thuiswerk is weer helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest. Niet evident met een kleine kleuter in huis. Tenzij... die kleine kleuter z'n eigen bureautje heeft en zelf ook aan thuiswerk doet.

 

Klungelen aan de keukentafel doen papa en mama zelf maar, voor de kleinste thuiswerkers en ter voorbereiding op school bestaat een beter alternatief: Mijn Magisch Bureau 5 in 1 van VTech. Een verdraaid slim bureautje dat wijsneusjes van 3 tot 6 jaar uitdaagt en prikkelt.

 

Mijn Magisch Bureau 5 in 1 is een interactieve werk en leerplek met tig functies, die spelenderwijs bijdragen aan ontwikkeling van kleintjes. Taalontwikkeling, de eerste schrijfvaardigheid, meezingen met liedjes, ontdekken en verkennen en ook tekenen en kleuren worden interactief gestimuleerd, het blijft tenslotte VTech. Geen moment belerend, maar altijd positief. Want leren is leuk en dat kunnen ze niet vroeg genoeg zelf ervaren. Noem dit gerust een tovertafeltje, een bureautje dat houvast en zelfvertrouwen geeft.

Kleurrijk en vrolijk is het bureaublad met een scala aan interactieve zones die geactiveerd worden na een druk van het vingertje of de pen (zit aan het bureau vast). Alles draait hier om letters, cijfers, lichaamsdelen, kleding, enzovoorts. De dubbelzijdige activiteitenkaarten bieden uitdaging, bijvoorbeeld om piano te spelen, spelletjes te doen of te leren tekenen. 

 

 
Wat fijn dat dit bureau een interactieve projector heeft waarmee je plaatjes kan overtrekken om te leren tekenen. Ook heeft dit bureau een schrijfpaneel, die helpt om letters en cijfers te leren schrijven! En de wijzers van het klokje op het bureaublad…? Die bewegen mee, zo oefenen ze alvast met klokkijken en de dagen van de week. Kan de boog altijd gespannen zijn? Welnee, niet nodig. Om de boel vrolijk te houden bouwden de makers ook een radio in, met meer dan 30 melodietjes en gezongen liedjes om keihard mee te zingen! Weten ze meteen wat arbeidsvitaminen zijn.  
 
Dit stevige bureautje met bijpassend krukje staat voor uren leerplezier. En magisch blijft het: in een handomdraai transformeert het tot schildersezel of krijtbord. Passend bij de vorm van de dag spelen ze hier jarenlang mee door.

De adviesverkoopprijs bedraagt € 72.

 

 

Meer weten?

www.vtechnl.com