Laat de creativiteit van je kinderen de vrije loop met Happy Hamsters! Met deze vrolijke constructieset voor kinderen vanaf 3 jaar maak je ...

Proefkonijn gezocht: Happy Hamsters Deluxe set

Laat de creativiteit van je kinderen de vrije loop met Happy Hamsters! Met deze vrolijke constructieset voor kinderen vanaf 3 jaar maak je een coole glijbaan waarin hamsters kunnen racen. Een zeshoekige weg, een zigzag weg of de grote Y-weg? Echt alles kan met dit knotsgekke spel. Bouw de glijbaan en laat de hamsters er doorheen racen! Ready to go? 

 

Plaats je hamster in de lift en trek hem omhoog door aan de hendel te draaien. Kijk goed hoe hij naar beneden glijdt! Speel met de stunts die de hamster onderweg tegenkomt, alleen dan zal de hamster het einde van de baan bereiken.Dit spel is niet alleen superleuk, maar ook nog eens een goede stimulans voor de creativiteit en hand-oogcoördinatie van je kind. Van een win-winsituatie gesproken!

 


Krijg je er niet genoeg van? Wil je meer? Dan kan je deze set uitbreiden met de Happy Hamsters Super Slides Starter Set voor een superlange knikkerbaan.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om een Happy Hamsters Deluxe set uit te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten hoe goed jouw fijne motoriek is! Reageren kan tot en met dinsdag 16 november. 

Dit spel wordt per 2 gespeeld en richt zich naar kinderen van 3 tot en met 8 jaar. De adviesverkoopprijs is € 24,99. 

 


Meer weten?

https://www.jumbo.eu/products/happy-hamsters-deluxe-set/