De drie jongens van Maider zijn verzot op verhaaltjes voor het slapengaan. " Het leek me fijn om ze ook eens in contact te brengen met ...

Poëzie voor het slapengaan

De drie jongens van Maider zijn verzot op verhaaltjes voor het slapengaan. "Het leek me fijn om ze ook eens in contact te brengen met poëzie. Dit boek van Als de zon ondergaat en de hamster haar hol verlaat is daar het ideale boek voor", vertelt mama van drie Maider.


"Er staan 15 mooie en leuke gedichtjes in over nachtdieren. Wanneer je een blad omslaat, krijg je een nieuw gedicht van een ander diertje samen met hele mooie paginagrote tekeningen van Mareike Engelke."

"Onze kinderen luisteren alle 3 graag naar de gedichtjes omdat ze heel toegankelijk zijn en ze ook kleine fijne weetjes geven over nachtdieren. Gekende nachtdieren zoals egels, hamsters en uilen komen aan bod, maar ook de marter, das en zevenslaper krijgen een gedichtje."

 


"Onze 4-jarige neemt het boek zelf ook regelmatig vast om naar de mooie prentjes te kijken en zelf gedichtjes te verzinnen. Heb je kindjes in huis die graag naar korte verhaaltjes luisteren of naar mooie tekeningen kijken? Dan is dit ook een heel mooi boek om eens vast te nemen."


Dit leuke boek is niet meer overal beschikbaar, enkel nog aan te kopen via bol.com.