Het kapselportfolio van ons gezin ziet er als volgt uit: één jongen zonder haren, twee meisjes met halflange haren en één meisje met hele la...

Het kapselboek: 42 keer anders!

Het kapselportfolio van ons gezin ziet er als volgt uit: één jongen zonder haren, twee meisjes met halflange haren en één meisje met hele lange haren. Vooral voor het laatste meisje is Het Kapselboek een enorme aanwinst!


Invlechten, dat kon ik al. Maar dankzij de 42 stap-voor-stap-kapsels uit dit boek kan ik nu ook veel andere richtingen uit met de lange haren van Lore.

 

De 42 kapsels worden stap voor stap uitgelegd. Je kiest zelf voor een eenvoudig kapsel of een kapsel dat al wat meer oefening vraagt. Mijn advies? Begin toch maar eenvoudig met de kapsels met 1 of 2 sterren! Na wat oefenen, gaat het steeds beter en kan je kapsels met 3 sterretjes proberen. 

 Het boek geeft duidelijk aan wat de moeilijkheidsgraad van het gekozen kapsel is, wat je nodig hebt én hoe je het kapsel creëert. We zijn vooral fan van de visgraatvlecht. Die lukt al goed! En ik mag élke ochtend oefenen ;-) Na de visgraat gaan we ons specialiseren in de knotjes, maar daarvoor moeten we eerst op zoek naar een donut.


Ben je benieuwd? Kijk dan snel hier al even in het boek!Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be/boek/het-kapselboek-9789002274572/