Comics Station, in het Centraal Station van Antwerpen, opende de deuren in 2017. In 2019 gingen de aandeelhouders op zoek naar nieuwe partne...

Plopsa Station Antwerp

Comics Station, in het Centraal Station van Antwerpen, opende de deuren in 2017. In 2019 gingen de aandeelhouders op zoek naar nieuwe partners die het pretpark een versnelling hoger konden laten schakelen. Uiteindelijk kozen ze voor een volledige verkoop. Eind december 2019 nam de Plopsa Group het park over. En vandaag... vandaag is er het Plopsa Station Antwerp!

Op zaterdag 30 oktober, bij de start van de herfstvakantie, opende Plopsa Station Antwerp definitief en doorlopend voor het grote publiek.
 

De afgelopen twee jaar werd er hard gewerkt om het indoorpark in een nieuw jasje te steken. Zo werden er nieuwe attracties en Studio 100-content toegevoegd, waaronder ‘De Vliegende Fietsen’ van Mega Mindy, ‘Maya’s Speeltuin’, ‘De Bumbamolen’, ‘K3 Discocars’, ‘Storm op Zee’ van Piet Piraat en ‘De Valtoren’ van Wickie de Viking. Ook de bekendste stripfiguren zoals Lucky Luke, Jommeke, Suske & Wiske, Urbanus en de Smurfen van het voormalige Comics Station bleven hun plekje behouden. De 15 attracties, verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen, zijn voornamelijk gericht op kinderen tussen de 2 en 10 jaar.

 


 

 De unieke ligging, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal, zorgt ervoor dat Plopsa Station Antwerp enorm vlot bereikbaar is. Dankzij de samenwerking met de NMBS genieten bezoekers die een ticket via de Plopsa-website kopen bovendien van 50% korting op hun treinreis heen en terug van en naar Antwerpen-Centraal.

 

 


Plopsa Station Antwerp hanteert een beperkte capaciteit. Daarom moet iedere bezoeker op voorhand een ticket reserveren voor de dag waarop die het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website.

 Meer weten?
www.plopsastationantwerp.be