In de Voorleesweek (en eigenlijk het hele jaar door!) is het verhaaltje voor het slapengaan het gezelligste moment van de dag. Met de verhal...

Een uiltje knappen

In de Voorleesweek (en eigenlijk het hele jaar door!) is het verhaaltje voor het slapengaan het gezelligste moment van de dag. Met de verhalende nachtlampjes Owlyvia en Owly wordt dit slaapritueel gegarandeerd nog magischer. 

 

Stop het schijfje in Owly's hoed en laat je fantasie de vrije loop. Bij Owlyvia en Owly zijn drie verhaaltjes standaard meegeleverd, die voorzien zijn van projectie en achtergrondmelodie├źn voor een aangename bedtijd-ervaring. 

Niet alleen brengen de nachtlampjes sfeer en rust in de slaapkamer door het verstelbare gedimde licht, het geeft kinderen ook een vertrouwd gevoel dat er een lichtje (wit licht of regenboog) in de kamer brandt.
 
De uilenlampjes projecteren zowel lichteffecten als (voorlees)verhaaltjes op de muur of het plafond en hebben drie melodiestanden die ook op tijd instelbaar zijn. Naast de drie verhaaltjes die standaard meegeleverd worden, zijn er ook verhaaltjes los verkrijgbaar. 
Owlyvia en Owly zijn niet alleen leuk om te zien, maar zorgen er ook voor dat je kind langer slaapt dan een slechts een ‘uiltje knappen’. 

 


De nachtlampjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren: OWLY (blauw) en OWLYVIA (roze) voor de adviesprijs € 49,99.
De volgende schijfjes met verhalen zijn los verkrijgbaar (adviesprijs € 9,99):
* De Seizoenen - Tom ontdekt drie seizoenen en deelt zijn ontdekkingen
* De Klassiekers - De drie kleine biggetjes, Jack en de magische boon en Het Lelijke Eendje