Wij hebben 2 nieuwe strips klaarliggen om gelezen te worden. Game over en de allernieuwste reeks Dinopark. Iets voor jou?

Proefkonijn gezocht: Strippakket

Wij hebben 2 nieuwe strips klaarliggen om gelezen te worden. Game over en de allernieuwste reeks Dinopark. Iets voor jou?
Dinopark 1

Er zijn weer dinosaurussen! Paleontologen droomden ervan, en wetenschappers zijn erin geslaagd: er lopen weer dino’s rond op aarde en ze wachten op jou in Dinopark, een unieke zoo. Hoe verzorg je een verkouden brachiosaurus van 50 ton? Waarom hebben alle raptors pluimen? Hoe zorg je ervoor dat de T-rex geen bezoekers opvreet als tussendoortje? Deze spin-off van Dino’s zit boordevol knipogen naar Jurassic Park en laat je van dichtbij kennismaken met het leven van een dinosaurus… Maar pas op, waag je maar niet té dichtbij!

 


Game over 20 Deep impact

Eenvoudiger kan moeilijk voor een videospel: een buitengewoon onhandige held, een domme en hysterische prinses die bijna even onhandig is als haar redder, en een hoop Blorks, om ter lelijkst, wreedst en gemeenst, met maar één doel in hun virtuele leven: zorgen dat hij haar niet redt. En als ze bovendien een kans zien om het tweetal af te slachten, gaan ze zich niet inhouden. Het leidt telkens weer naar het onvermijdelijke ‘Game Over’ waarop elke gag in de reeks eindigt. Op dat eenvoudige doek schildert Midam op onnavolgbare wijze zijn woordeloze en brutale gags. 

 


Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat houdt van strips. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten wat jou zo fascineert in dino's! Reageren kan tot en met dinsdag 12 oktober.Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be