Wij hebben een stapeltje nieuwe strips klaarliggen om gelezen te worden. Reis nog snel de wereld rond met de Kiekeboes voor we weer naar sch...

Proefkonijn gezocht: Strippakket

Wij hebben een stapeltje nieuwe strips klaarliggen om gelezen te worden. Reis nog snel de wereld rond met de Kiekeboes voor we weer naar school gaan! Iets voor jou?
In het strippakket dat we laten uittesten zitten 3 strips:
 
De wereld rond met de Kiekeboes 3

Tekenaar Merho neemt ons mee op een reis door zijn herinneringen. We ontdekken waar hij zijn inspiratie opdoet voor de vele avonturen van de Kiekeboes. Zijn vakantie in Turkije heeft even moeten rijpen, maar uiteindelijk vond hij via programmamaker Paul Jambers een juiste invalshoek met Konstantinopel in Istanboel. Zijn indrukken over Cuba verwerkte hij in Havana Gilla. Deze verhalen worden in dit album gebundeld, voorafgegaan door een reisdossier.


De buurtpolitie 14
Meneer pastoor klimt regelmatig in zijn klokkentoren om de buurt in het oog te houden. Op een dag is hij zo de getuige van een occult ritueel waarbij veel bloed vloeit. De pastoor doet hiervan meteen aangifte op het politiekantoor maar niemand gelooft hem. Terwijl meneer pastoor opgesloten wordt in een psychiatrisch instituut, gaan de rituele offers gewoon door. Hoe komt daar een eind aan?


 

Dood & opgegraven 2

Een lijk in goede handen. Een verkleedfeestje. Eenbeschermengel uit het hiernamaals. Een ontroerend weerzien. Een moordenaar teneinde raad. Brandstichting. Een zombiestoet. Een vreselijk drama. Het zijn geeneenvoudige tijden voor een levende dode!
Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat houdt van strips. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten naar welk land jij eerst zou reizen moest je met de Kiekeboes de wereld rondgaan! Reageren kan tot en met dinsdag 17 juni.Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be