Het is écht cinemaweer, vind je niet? En dat treft, want op 4 augustus kwam een nieuwe geweldige familiefilm in de zalen: De Flummels. De f...

De Flummels, extreem rolgevaar!

Het is écht cinemaweer, vind je niet? En dat treft, want op 4 augustus kwam een nieuwe geweldige familiefilm in de zalen: De Flummels. De film is van de makers van The Simpson Movie en zit vol heerlijke dialogen en grappen, ingesproken door onder andere Ella Leyers en Sven De Ridder.

 

1835, de Galapagoseilanden. Ed en z’n zus Op zijn Flummels – pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen wanhopig hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op hun soortgenoten, loopt volledig mis. Ze belanden in een tijdsbloem die hen naar de moderne samenleving katapulteert. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood, en het ergste van al, dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn! Met nieuwe vrienden aan hun zijde - de Uitstervers – beginnen Op en Ed aan een wilde reis doorheen de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen… en zichzelf en hun soort redden?

 

Deze film van David Silverman duurt 85 minuten. Aan de Vlaamse versie leenden Sven De Ridder, Ella Leyers, Michiel De Meyer, Catherine Petit, Jan Schepens en Sean Dhondt hun stem uit. Meer weten?

https://www.youtube.com/watch?v=i-j3WsD1G3Q