Morgen weer naar school. Je zou je meester of juf de meest bizarre vragen kunnen stellen. Maar je kan je lieve meester en juf daar ook van s...

100 bizarre vragen

Morgen weer naar school. Je zou je meester of juf de meest bizarre vragen kunnen stellen. Maar je kan je lieve meester en juf daar ook van sparen door het boek 100 bizarre vragen (die toch niet zo bizar zijn) te lezen. 

 

Zijn er meer koeien dan varkens op de wereld? Heb je meer wimper- of wenkbrauwhaartjes? Hoeveel vierkante meter pizza eet de mens per dag? En zou je leven lang genoeg zijn om hardop tot 1 miljard te kunnen tellen?

In dit boek vind je de antwoorden op honderd vreemde vragen. Het staat vol leerzame, grappige en verrassende weetjes over van alles en nog wat. 

 


 

Sinds we het boek in huis hebben, kan Elien het moeilijk weg leggen. Ze leest het in de zetel, op haar kamer en als we ze niet tegenhouden ook tijdens het eten. En wat dan ontzettend leuk is... is dat ze de informatie deelt. Wij worden dus overstelpt met allerlei leuke weetjes. Zo weet ik ondertussen of we meer ketchup of mosterd eten in de wereld. Ik weet ook welke nagels het snelste groeien: die van mijn tenen of van mijn vingers. Ik weet of er meer mensen of flamingo's in de lucht vliegen. Ik weet het allemaal! 

 

 

Haal het boek ook snel in huis, want dit boek met 100 bizarre vragen levert ontzettend leuke en interessante antwoorden. De grappige en kleurrijke striptekeningen maken het allemaal nog leuker. Een aanwinst in de boekenkast!

 

 

Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be/boek/100-bizarre-vragen-9789493189461/