Terug naar school? Schanulleke, Suske en Wiske zetten je alvast op weg! Schanulleke is terug! Met deze twee doeboeken neemt ze je peuter en ...

Met Suske, Wiske en Schanulleke terug naar school

Terug naar school? Schanulleke, Suske en Wiske zetten je alvast op weg! Schanulleke is terug! Met deze twee doeboeken neemt ze je peuter en kleuter bij de hand om met leerzame spelletjes de eerste fijne motoriek, logisch denken en het observatievermogen te oefenen.

Over de stippellijntjes gaan, puntjes verbinden, de tekeningen verder inkleuren... En als de opdracht tot een goed einde is gebracht, mag de peuter of kleuter een ├ęchte Schanulleke beloningssticker plakken! Zo worden de leerzame spelletjes vooral heel leuk!

Schanulleke eerste kleur- en leerspelletjes met beloningsstickers is geschikt voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar. Je betaalt € 7,99 voor 32 bladzijden spelletjes.

Schanulleke eerste leerrijke spelletjes met beloningsstickers is geschikt voor peuters en kleuters vanaf 3 jaar. Je betaalt € 7,99 voor 32 bladzijden spelletjes. 


 

Suske en Wiske zelf helpen de kinderen vanaf 6 jaar. 'Oefenblok: ik leer schrijven' bevat 32 schrijfoefeningen, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Samen met Suske en Wiske oefent je kleine bolleboos zijn schrijfmotoriek en leert hij letters, cijfers, woordjes en zelfs korte zinnetjes schrijven. Je betaalt voor dit blok van 64 bladzijden € 7,99.

 


 

'Oefenblok: ik leer rekenen' bevat 32 rekenoefeningen, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Samen met Suske en Wiske oefent je kleine bolleboos zijn wiskundige vaardigheden. Hij maakt allerlei tel- en denkoefeningen en lost splitsingen en sommen tot 20 op. Dit blok van 64 bladzijden kost € 7,99. 

Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be